Shopping cart Cos 0 Produs Produse (gol)

Niciun produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 lei Total

Plateste

Carte puzzle -Parcul

50,00 lei

Produs nou

Cartea cu 6 puzzle cu imagini din unui parc de joaca ,dezvolta spiritul de observatie,memoria si indemanarea.In timp ce dau paginile cartii, copii o sa descopere cate un nou puzzle cu imagini din parc , pe care il vor reface cu drag.

Dimensiune carte-18cmx25cm.

Mai multe detalii

Informatii

1. Coordonarea. Puzzle-uri dezvolta abilitatile motorii fine ale mainilor, coordonare si rationamentul in spatiu. Puzzle-uri sunt, in primul rand, o multime de detalii mici. De aceea, atunci cand copilul asambleaza imaginea el nu doar tine piesa dar si le aranjeaza in mod corespunzator. Dezvoltand astfel orientarea in spatiu si coordonarea, copilul va fi capabil sa evite problemele cu scrierea si vorbirea.

2. Gandire strategica. Antreneaza capacitatea de a vedea sarcina din unghiuri diferite, si a lua decizii dificile. Copilul invata sa acorde atentie mai multor factori simultan: forma elementului, imaginea, succesiunea de asamblare, rezultatul muncii. Acest lucru va ajuta copilul in viitor sa aleaga metodele corecte de rezolvare a sarcinilor.

3. Imaginatia. Puzzle-uri dezvolta imaginatia. Copilul trebuie sa-si imagineze ceea ce asambleaza iar in timpul asamblarii puzzle-ului sa pastreze imaginea in minte si sa compare cu ceea ce face.

4. Independenta. Puzzle-ul invata copilul sa ia propriile decizii, sa caute un raspuns fara ajutorul unui adult. Libertate totala de a actiona de sine statator il ajuta sa creada in propriile forte. In viitor, copilul va fi capabil sa ia cu usurinta propriile decizii.

5. Concentrare. Puzzle-ul ajuta la imbunatatirea atentiei. In timpul asamblarii imaginii, copilul invata sa nu fie absent de la procesul de joc, ci sa se concentreze la momente importante. Acest fapt ii va fi util la scoala si mai tarziu in viata.

6. Memorare. Antreneaza memoria. Puzzle-urile, creaza uneori dificultati chiar si pentru adulti, iar pentru un copil este mult mai greu. Acest joc ajuta copii sa memoreze cantitati mari de informatii, care leaga rezultatul de imaginea originala.

7. Armonie. Face copilul sa fie mai calm si asiduu, ajuta sa transfere atentia si sa se relaxeze, sa se odihneasca dupa o zi de scoala si de la probleme minore.

8. Perseverenta. O imagine mare asamblata de sine statator imbunatateste stima de sine si invata copilul nu sa renunte la “problemele mari”.

9. Extinde orizonturi. Deseori imaginile jocului de puzzle reprezinta poze a unor locuri binecunoscute, atractii turistice si orase precum si reproduceri ale unor artisti celebri. Gratie acestor imagini, copilul invata numele artistilor, denumiri, orase si alte lucruri utile. Astfel cunostintele copilului se dezvolta chiar si in timpul jocului.

10. Comunicarea cu parintii. Ajuta la comunicarea cu parintii. In timpul asamblarii pieselor de puzzle, copilul se relaxeaza si devine mai comunicativ. In timpul jocului, parintii pot afla usor cu ce problemele se confrunta copilul si ii ajuta sa iasa din aceasta situatie.