Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.

   Set 12 culori acrilice Phoenix
   Set 12 culori acrilice Phoenix

   Set 12 culori acrilice Phoenix

   Recenzie(0)
   41,00 lei

   Asortiment de 12 culori acrilice, ideale pentru studenti, amatori, incepatori si decoratori. Adera pe panza, hartie, carton, lemn, ceramica sau metal. Dupa uscare formeaza o pelicula rezistenta, impermeabila, flexibila, cu aspect mat.

   cantitate:
   Grabeste-te numai10 -produse
   • Politica de securitatePolitica de securitate(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)
   • Politica de livrarePolitica de livrare(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)
   • Politica de returnarePolitica de returnare(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

   Culori intense si opace, cu concentratie optima de pigment, rezistente la lumina. Culorile se pot amesteca intre ele pentru a obtine nuante noi, curate.

   Consistenta vascoasa, se aplica cu pensula sau cutit de pictura, ideale pentru tehnicile de pictura in straturi groase de culoare (impasto).

   Solubile in apa, fara miros neplacut de solvent. Se pot curata de pe ustensilele de pictura cu apa. Se dilueaza cu o mica cantitate cu apa sau medii specifice pentru pictura in acrilic.

   Timp de uscare rapid: 10-20 minute, in functie de grosimea stratului de culoare, temperatura si umiditatea din atmosfera.

   Phoenix
   10 Produse

   Referinte specifice

   Folosesti acest produs? Scrie un review!
   Set 12 culori acrilice Phoenix

   16 alte produse in aceeasi categorie: