Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.

Informatii generale

Siteul www.decorello.ro este administrat de catre SC Casa Decorello SRL, cu sediul in Iasi, sat Dorobant, comuna Aroneanu. Cod fiscal RO38711663.

Termeni si conditii

Vanzator - SC Casa Decorello SRL

Cumparator- orice persoana fizica sau juridica care isi face cont pe www.depictura

Client- persoana fizica/persoana juridica care are sau obtine acces la continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Casa Decorello SRL sau in baza unui acord de utilizare existent intre Casa Decorello SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui cont.

Cont- sectiunea din siteul pictam.ro formata dintr-o adresa de email si o parola care permite cumparatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre client/cumparator si istoricul cumparatorului in sine.

Site - domeniul www.decorello.ro

Comanda- un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin care cumparatorul transmite vanzatorului, prin intermediul siteului intentia sa de a achizitiona bunuri de pe site.

Bunuri - orice produs, inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparatorului ca urmare a comenzii plasate.

Casa Decorello SRL isi asuma dreptul de a aduce modificari asupra continutul sitreului, modificari de structura, accesibilitate; poate sista furnizarea informatiilor pe site, poate limita accesul la anumite parti din site sau facilitati, precum si accesul anumitor IP uri fara a trimite notificari catre utilizatori sau terte persoane.

Informatiile prezentate pe www.decorello.ro au caracter informativ si pot fi modificate de catre vanzator fara o anuntare prealabila. Descrierile produselor pot fi incomplete, fotografiile produselor au un caracter informativ iar nuantele nu corespund 100%. In cazul neclaritatilr, se incurajeaza comunicarea cu magazinul prin intermediul mijloacelor puse la dispozitie ( telefon/email). Vor fi excluse din site sau ignorate adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat.

Comanda

Produsele disponibile pentru cumparare sunt noi si vor fi insotite de factura fiscala,

Produsele sunt oferite in limita stocului disponibil, prin urmare Casa Decorello SRL isi rezerva dreptul de a nu onora o comanda daca produsul nu se mai afla in stoc, situatie in care va fi comunicat acest aspect cumparatorului.