Shopping cart Cos 0 Produs Produse (gol)

Niciun produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 lei Total

Plateste

A fost odata ca niciodata...

text 1.jpg

Povestea Decorello a inceput in august 2018 ,din nevoia de a face un cadou mai deosebit. Am creat prima mea jucarie handmade si a fost laudata si apreciata. Am prins aripi si am pasit hotarata pe drumul meu : astazi sunt ‘ doamna cu papusi ‘ Cu o masina casnica de cusut , cativa metri de bumbac si o imaginatie nermarginita, mi-am fixat primul obiectiv: o prima colectie de jucarii.

 

Am ales un nume in limba engleza 'misslily,craftsandtoys’ din convingerea ca piata de desfacere va fi internationala. Am fost surprinsa de reactia pozitiva a oamenilor pentru jucariile textile si am transformat numele in Decorello . De la inceput, ne-am propus sa transmitem grija si atentia pe care o punem in jucariile create de noi ,prin alegerea materialelor de buna calitate si prin procesul tehnologic de manufactura. Realizam jucarii si papusi dupa desene proprii Decorello sau dupa desenele izvorate din imaginatia copiilor pentru jucariile la comanda.

Livram povesti confectionate manual , nu simple jucarii. Ati auzit de iepurasul picioare lungi,de iepurasul noapte buna,de panda dansator,de perna pentru vise frumoase, de printesa Decorello, de Iepurica, de Papusa Mika? Toate personajele din lumea Decorello sunt adevarate experiente senzoriale!