Shopping cart Cos 0 Produs Produse (gol)

Niciun produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 lei Total

Plateste

Informatii generale

Siteul www.decorello.ro este administrat de catre SC Casa Decorello SRL, cu sediul in Iasi, sat Dorobant, comuna Aroneanu, nr. cadastral1285/2, parter, cam.1, Nr. ord. reg J22/108/2018. Cod fiscal 38711663.

Termeni si conditii

Vanzator - SC Casa Decorello SRL

Cumparator- orice persoana fizica sau juridica care isi face cont pe www.decorello.ro si efectueaza o comanda.

Client- persoana fizica/persoana juridica care are sau obtine acces la continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Casa Decorello SRL sau in baza unui acord de utilizare existent intre Casa Decorello SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui cont.

Cont- sectiunea din siteul www.decorello. ro formata dintr-o adresa de email si o parola care permite cumparatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre client/cumparator si istoricul cumparatorului in sine.

Site - domeniul www.decorello.ro

Comanda- un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin care cumparatorul transmite vanzatorului, prin intermediul siteului intentia sa de a achizitiona bunuri de pe site.

Bunuri - orice produs, inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparatorului ca urmare a comenzii plasate.

Casa Decorello SRL isi asuma dreptul de a aduce modificari asupra continutul sitreului, modificari de structura, accesibilitate; poate sista furnizarea informatiilor pe site, poate limita accesul la anumite parti din site sau facilitati, precum si accesul anumitor IP uri fara a trimite notificari catre utilizatori sau terte persoane.

Informatiile prezentate pe www.decorello.ro au caracter informativ si pot fi modificate de catre vanzator fara o anuntare prealabila. Descrierile produselor pot fi incomplete, fotografiile produselor au un caracter informativ iar nuantele nu corespund 100%. In cazul neclaritatilr, se incurajeaza comunicarea cu magazinul prin intermediul mijloacelor puse la dispozitie ( telefon/email). Vor fi excluse din site sau ignorate adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat.

Comanda

Produsele comercializate pe www.decorello.ro sunt fabricate de catre  Casa Decorello SRL. Ele sunt proprietatea si conceptul original Casa Decorello SRL.

Produsele disponibile pentru cumparare sunt noi si vor fi insotite de factura fiscala, asistenta medicala gratuita- 12 luni/certificat de adoptie. Asistenta medicala gratuita este valabila 12 luni din momentul cumpararii si acopera defectele de orice natura.

Produsele syunt oferite in limita stocului disponibil, prin urmare Casa Decorello SRL isi rezerva dreptul de a nu onora o comanda daca produsul nu se mai afla in stoc, situatie in care va fi comunicat acest aspect cumparatorului.

Livrare

Livrarea produselor prezentate pe site  se va face prin curierat rapid in 2-4 zile lucratoare ( exceptie fac jucariile produse la comanda, care pot avea un timp mai lung de livrare).

Comenzile mai mari de 300 lei beneficiaza de transpot gratuit.

 Plata

Plata comenzii poate fi efectuata in avans, prin optiunea de plata cu cardul, cu OP pe baza facturii sau ramburs la ridicarea coletului.

Retur comanda

Produsele pot fi returnate in maxim 3 zile lucratoare de primirea comenzii. Produsele vor fi  returnate in ambalajul original, fara pete sau deteriorari mecanice.

Transportul livrare-returnare nu poate fi decontat.

 Exceptie la retur fac produsele executate la comanda sau personalizate.